5 IT dream jobs

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw IT carrière? Wil jij je talenten nog beter benutten? Die droombaan vinden in een omgeving die werkt voor jou? Wij gaan de uitdaging graag aan. In deze blogs lees je meer over de jobs bij Pancompany. Of jouw dream job er ook tussen staat? We hope so, but we’ll let you decide!

#1 Big Data Engineer

Krijg jij energie van alles wat te maken heeft met data en de technische toepassing van kunstmatige intelligentie? Loop jij warm voor het het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van technische oplossingen voor het omzetten van ongestructureerde data in informatie vanuit de databron? Continue reading! Dat is namelijk precies wat jij als Big Data Engineer gaat doen. Met jouw expertise in software-ontwikkeling en data-infrastructuur ben je van meerwaarde voor iedere klant.
Welke klant? Dat bepalen we samen met jou. Je leest het goed, samen met ons kies jij een project dat bij jou en jouw ambities past. Don’t worry! Er is genoeg leuks om uit te kiezen, wij werken namelijk voor de overheid en top 200-bedrijven in Nederland. Interesse? Lees meer over deze vacature.

#2 Test Automation Engineer

1-2-3, test. Laat dat maar aan jou over. Als Test Automation Engineer ontsnapt aan jou geen enkele fout. Niet om vervelend te doen, integendeel. Je helpt klanten hun applicaties en programma’s nog sneller, slimmer en efficiënter te maken. Daar komt jouw test automation expertise goed bij van pas. En ontbreekt het je nog aan kennis over bijvoorbeeld software ontwikkeling? No problem. Wij zorgen ervoor dat jouw vakkennis wordt aangevuld en up-to-date blijft. Hoe? Met een opleidingsprogramma op maat dat aansluit bij jouw ambities en skills. Sounds good? Lees meer over deze vacature.

#2 Data Analytics Specialist

Is het analyseren van data echt jouw ding? Wil jij data vertalen naar bruikbare inzichten voor de Nederlandse overheid en top 200-bedrijven? Dit is je kans! Join Pancompany als Data Analytics Specialist. Jij zorgt ervoor dat de beste beslissingen worden genomen gebaseerd op data, of course. Complexe Datawarehouse- en Analytics omgevingen geven jou geen stress. Integendeel! You got this. Lees meer over deze functie en (hopelijk) jouw toekomstige droombaan in IT.

#4 Front End Developer

De front-end ontwikkelen van websites en webapplicaties, daar mag je jou voor wakker maken. Spreekwoordelijk natuurlijk ;). Je wordt er in ieder geval blij van. Jij programmeert front-ends om door een ringetje te halen voor onze toffe opdrachtgevers. Dat zijn overigens niet de minste. Je werkt voor top-200 bedrijven zoals Defensie, NS, Albert Heijn, ANWB en de Kamer van Koophandel.Geef jij om de kwaliteit van de code en de producten die je maakt? Ligt jouw passie bij het creëren van een optimale user experience en interactie? En ben je op zoek naar een baan waarin je de vrijheid hebt om nieuwe dingen te ontdekken? Join our community! Lees meer over de vacature Front End Developer.

#5 Java Developer

Je hebt de nodige ervaring opgedaan in het ontwikkelen van Java based applicaties en wil je skills naar een hoger niveau tillen. Wilt de beste worden in je vak en werken aan gave projecten voor grote (lees top 200-bedrijven) opdrachtgevers. Vertaalt elk ontwerp in een werkende en functionele oplossing. En ‘on the job’ leer je bij en ontwikkel jij jouw skills. Bij Pancompany raak je nooit uitgeleerd. Je krijgt de ruimte om je eigen talent en ambitie te ontwikkelen en komt in een omgeving terecht waarin je continu wordt aangemoedigd om je kennis uit te breiden. Dat geldt overigens voor al onze IT dream jobs, niet alleen voor deze. Lees meer over de functie Java Developer.

Let’s make your dream (job) a reality

Ben jij een ambitieuze, gedreven en getalenteerde IT-professional? Wil je aan de slag bij een bedrijf waar je echt op je plek zit? Werken in een omgeving waar jij je passie kunt delen met andere IT-experts, alle ruimte krijgt om te groeien en waar plezier een van de belangrijkste kernwaarden is? Als het antwoord op (bijna) al deze vragen ‘Ja’ is, dan komen wij graag met jou in contact. Boost your IT career.

Neem voor meer informatie over deze (en onze andere) dream jobs in IT contact met ons op. We look forward to meeting you!

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.