Ready to boost your IT career?

Werken bij

Ready to boost your IT career?

Ben jij op zoek naar de plek voor een succesvolle groei van jouw IT-carrière? Join Pancompany and boost your career! Werk aan uitdagende projecten, handel als een ondernemer, vergroot je netwerk en verbeter je skills. It’s all part of the deal at Pancompany. Samen creëren en pakken we kansen. Hoe we dat doen? Dat leggen we uit in deze blog.

People first!

Wij doen projecten voor top 200 bedrijven en de Nederlandse overheid. Hoe gaaf en uitdagend onze opdrachtgevers ook zijn, jij staat bij ons voorop. Dat houdt in dat wij samen een project kiezen dat bij jou past. Our goal? Samen jouw ambities waarmaken, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent en waar jij energie van krijgt. Daar profiteren onze opdrachtgevers ook weer van. Wat de IT-consultants van Pancompany hier zelf over zeggen? Let’s ask them!

“Pancompany zorgt voor goed voor ons. Er is veel aandacht voor onze professionele ontwikkeling en we hebben een mooi beloningsmodel” Fransjo Leihitu, Front End Developer bij Pancompany

The whole package

Gave projecten? Opleidingen om jouw skills te verbeteren? Leaseauto? Het wordt allemaal voor je geregeld. Ervaar je moeilijkheden in je project? Wij helpen je uit de brand. We doen het samen! Waar kun je nog meer op rekenen?

➔ Development never stops

Development is an ongoing process. En dan hebben we het niet alleen over de werkzaamheden bij onze opdrachtgevers. Dat gaat ook over jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling. Met een individueel opleidingsprogramma dat precies bij jou en jouw expertise past bijvoorbeeld. Zo zorgen wij er samen voor dat jij up-to-date blijft en nog beter wordt in jouw vak.

➔ Work like an entrepreneur

Bij Pancompany werk en denk je als een ondernemer. Jij bent in de lead van jouw loopbaan, maar je kunt rekenen op onze support. Wat houdt dat in? Good question. Jij hebt de regie bij de keuze van jouw projecten. Meer vrijheid en zelfstandigheid, met behoud van alle voordelen en zekerheden van een vast dienstverband. En, niet onbelangrijk, een prima inkomen dat behoorlijk kan oplopen. We hebben namelijk een uniek beloningssysteem, waarin je meedeelt in de omzet. Check met onze salariscalculator wat dit voor jou kan betekenen.

“De afwisseling in branches en projecten is cruciaal, maar de sfeer en het beloningsmodel maken het plaatje compleet.” Sebastien Wouters, Java Developer bij Pancompany

➔ Lots of fun

We werken hard en de successen die we daarmee behalen, vieren we samen. Hoe we dat doen? Heel veel genieten en plezier maken. We share our successes with everyone and we share all the fun. We maken elk jaar de Oostenrijkse ski pistes onveilig. Gaan naar Dublin voor een goed glas Guinness en organiseren (meer dan eens per jaar) toffe events.

Boost your IT career at Pancompany

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil jij groeien, je verder ontwikkelen en veel genieten bij het leukste IT bedrijf van Nederland? Join our community! Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op voor meer informatie. Join Pancompany. Be just different.

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.