This is who we are.

Pancompany is een community van Proven IT Experts. Wij houden van ons werk en delen onze expertise graag. En die is niet gering. Van Software Development, Test Engineering, Agile Management tot Data Analytics en Business Information Analysis.

Pancompany brengt samenhangende IT-expertises onder één dak, waardoor we volledige en effectieve IT-ontwikkelteams kunnen formeren. Teams die jouw projectmatig gestuurde veranderingen altijd tot een goed einde brengen. En ontzettend veel plezier in hun werk hebben.

We want to be the best
at what we do.

This is who we work for.

Pancompany doet projecten voor de Nederlandse overheid en top 200-bedrijven.  Onze opdrachtgevers zijn actief in diverse branches en gevestigd in het hele land, maar hebben één ding gemeen: ze willen verandering en vernieuwing realiseren op IT-gebied. Check onze referenties om te zien welke organisaties je voorgingen!

Why work with
Pancompany.

De beste in ons vak

Onze experts zijn toppers in hun vak! Ze zijn reeds ervaren consultants voordat ze bij Pancompany in dienst komen. Daarnaast investeren we actief in het onderhouden en uitbouwen van het kennisniveau door een individueel opleidingsprogramma. Zo blijven we on top of our game.

Denken en werken als ondernemers

Wij denken en werken als ondernemers. Dit wordt gestimuleerd door ons Solidshare model: een uniek beloningsmodel. Met als resultaat dat Pancompany altijd voldoende experts in dienst heeft, ondanks de krapte op de arbeidsmarkt. Nu en voor in de toekomst!

Brede expertise

De Proven IT Experts van Pancompany werken bij organisaties met een breed scala aan IT-vraagstukken. Die kennis nemen ze telkens mee naar nieuwe projecten, waardoor de organisaties die met ons werken altijd verzekerd zijn van een frisse blik, nieuwe inzichten en best practices.

We love sharing!

Onze proven IT experts zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen IT. En wij zouden Pancompany niet zijn als we deze kennis niet met onze opdrachtgevers zouden delen. Wij houden van delen! Daarmee helpen wij elkaar om onze projecten tot een succes te maken. Wil jij een goede indruk krijgen van wat je als opdrachtgever aan ons hebt bij het realiseren van projectmatig gestuurde vernieuwing? Download gratis ons magazine.

Selecteer je weergave.

Mis niets van Pancompany.

Schrijf je in en ontvang eens per twee maanden onze nieuwsbrief met het laatste nieuws. Read & enjoy IT!