Over Pancompany.

Wij zijn Pancompany

Pancompany is een community van Proven IT Experts. Wij houden van ons werk en delen onze expertise graag. En die is niet gering. Van Software Development, Test Engineering, Agile Management tot Data Analytics en Business Information Analysis.

We geloven dat werk bijdraagt tot ieders geluk. Wij realiseren dit door werk anders in te vullen. Bij ons denkt en handelt iedereen als ondernemer en deelt iedereen mee in het succes dat we samen behalen. Wij zorgen voor een krachtige basis, fijne collega’s en continue ontwikkeling, voor en van onze experts.

Wij hebben een antwoord op de uitdaging van de Nederlandse arbeidsmarkt waar IT-expertise steeds schaarser wordt. Een andere invulling van werk die past bij de ontwikkeling van mens en maatschappij, nu én in de toekomst. En die werkt. Pancompany is onlangs voor het 3e jaar op rij beloond met het keurmerk ‘Great Place To Work Certified’.

Pancompany. Wij doen het gewoon anders.

Great Place to Work

Wist je dat Pancompany een ‘Great Place to Work’ is? De GPTW®-certificering betekent dat onze medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie zij werken, trots zijn op hun werk en plezier hebben met hun collega’s. En daar zijn we erg trots op! Zeker in een markt waarin IT-experts extreem moeilijk te vinden zijn.

It’s time to meet us.

Benieuwd welke gezichten horen bij Pancompany? Tada, hieronder staan de mensen achter onze community. In het echt zijn we veel leuker, dus laten we gewoon snel een kop koffie plannen!

We share our successes with everyone and we share all the fun

That’s
Pancompany!

Genoeg over ons! Kan jouw organisatie onze expertise gebruiken? Wil jij deel uitmaken van onze community van Proven IT Experts? Neem dan contact op en we spreken elkaar snel!

Mis niets van Pancompany.

Schrijf je in en ontvang eens per twee maanden onze nieuwsbrief met het laatste nieuws. Read & enjoy IT!