Martien Verstralen

Delivery Manager Back End Development

In het hart van elke sterke community staan enthousiaste professionals die met elkaar werken aan vakmanschap, groei en plezier. Als Delivery Manager vind ik het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van die sterke community. Deze ontwikkeling gaat hand in hand met de persoonlijke groei van onze Java professionals, de consultants die dagelijks topprestaties leveren voor onze klanten.

Het verschil maken op de momenten die ertoe doen, door echt contact te maken met mensen, is iets waar ik energie van krijg. Vanuit mijn persoonlijke interesse en betrokkenheid probeer ik onze developers zo goed mogelijk te begeleiden in hun carrière. De ene keer met een luisterend oor, een andere keer met (gevraagd of ongevraagd) advies, maar altijd gericht op de persoonlijke situatie en mogelijkheden.

Ik ben een geboren en getogen Rotterdammer. Ik woon in Barendrecht met mijn vrouw Ivana en onze dochters Dunja en Jelena. Onze katten Lou, Anakin en Obi-wan maken het gezinnetje compleet. Ik kijk graag films, heb een seizoenskaart in de Kuip en ben dol op gamen (PS5 of boardgames). Op de woensdagavond voetbal ik met andere ouwe mannen. Een ideale avond vindt buiten plaats, met vrienden, een aangenaam temperatuurtje, de bbq aan en een drankje in de hand.

Selecteer je weergave.