Werkwijze.

This is the way.

Jij bent de beste in je vak en wil werken op gave projecten voor organisaties en bedrijven die precies bij je passen. Dat snappen we bij Pancompany! Daarom kiezen we samen het perfecte project. Zodat jij gewoon kunt doen waar je goed in bent.

Projecten? Opleidingen? Leaseauto? Wordt allemaal voor je geregeld. Moeilijkheden in je opdracht? Trek aan de bel en wij zorgen voor hulp. Je staat er nooit alleen voor. Welkom bij de community van Pancompany!

De beste in je vak

Jij streeft ernaar de beste te zijn in je vak en staat aan het roer van je eigen carrière en ontwikkeling. Wij houden trends en ontwikkelingen in de gaten en vertalen dat in acties. Zoals Meet-Ups rondom actuele kennisthema’s, het samen bezoeken van congressen en het publiceren van relevante blogs.

Altijd ontwikkelen

Jij zorgt ervoor dat je vakkennis up-to-date blijft. En wij helpen je daarbij. Onder andere met een individueel Opleidingsprogramma dat precies bij jou en je expertise past.

Uniek beloningssysteem

Wij denken als ondernemers. En dat zie je terug in ons Solidshare model: een uniek beloningsmodel. Naast een vast contract en een gegarandeerd salaris, deel je namelijk ook mee in onze omzet. Daarnaast is werkelijk álles tot in detail voor je geregeld. Geen verrassingen: bij ons is écht alles all-in.

Geniet van je werk

Omdat we hard werken en daarmee successen behalen, is er ook ruimte om te vieren en te genieten samen. Dat doen we dus ook zeker bij Pancompany. We organiseren de tofste events en maken de leukste uitstapjes. Wat dacht je van ieder jaar skiën in Oostenrijk? Of met alle collega’s naar Dublin?

Solidshare.

Ken jij ons unieke beloningsmodel al, waarin we ondernemerschap combineren met zekerheid? Solidshare noemen we dat. Wat mag je verwachten? De flexibiliteit, vrijheid en waardering van het zelfstandig ondernemen met de zekerheid van een vast dienstverband. Interesse? Lees meer over solidsharen bij Pancompany!

We share our successes with everyone and we share all the fun

That’s
Pancompany!

Bij Pancompany doen we alles net even anders. Bij ons denkt en handelt iedereen als ondernemer en deelt iedereen mee in het succes dat we samen behalen. Solidshare noemen wij dat. Wij zorgen voor een krachtige basis, fijne collega’s en continue ontwikkeling, voor en van onze experts.

Selecteer je weergave.