“De combinatie van ondernemerschap, stabiliteit en leuke collega’s

Meet Fransjo, onze Senior Front End Developer sinds 2021. Fransjo’s passie voor computers begon al op jonge leeftijd, toen zijn vader hem introduceerde in de wereld van de technologie. Fun fact, zijn allereerste computer was de Commodore 64. Zijn nieuwsgierigheid dreef hem tot een carrière in de informatica. En dit pad bewandelt hij nog steeds met veel plezier!

“Bijna twee jaar geleden werd ik onderdeel van het team en ik heb het nog steeds super naar mijn zin. Op LinkedIn werd ik, zoals zoveel developers, overspoeld door allerlei aanbiedingen. Ik koos voor het ‘goede gevoel’ en de uitstekende arbeidsvoorwaarden bij Pancompany. Mijn eerste project was voor de Volksbank. In dat project werk ik nog steeds, maar wel in een ander team. Waarin ik mij meer kan focussen op taken waar ik mijzelf in kan ontwikkelen.

Pancompany is een grote organisatie, maar zo voelt het zeker niet. De lijnen zijn kort. Ook kent Marc, algemeen directeur van Pancompany, iedereen bij naam. Dat zegt veel over onze cultuur. We zijn een groep techies waar het gezegde ‘work hard, play hard’ zeker past. Hoewel we aan verschillende projecten werken bij verschillende opdrachtgevers, maken we toch tijd voor elkaar. En trekken we, ook buiten werktijd, met elkaar op tijdens de jaarlijkse wintersport of onze D&D avonden.

Pancompany zorgt voor goed voor ons. Er is veel aandacht voor onze professionele ontwikkeling en we hebben een mooi beloningsmodel (lees Solidshare). Een ander goed voorbeeld is de overbruggingsvergoeding, die je boven op je salaris ontvangt, zolang je nog in afwachting bent van je eerste project. Dat geeft niet alleen rust en zekerheid, maar ook het vertrouwen dat zij een project vinden dat perfect bij je past.

Als je als developer op zoek bent naar een bedrijf dat waarde hecht aan ondernemerschap, stabiliteit en een flinke dosis humor, dan is Pancompany de perfecte plek voor jou.”

Fransjo Leihitu
Front End Developer

Selecteer je weergave.