Work, Grow, Play!

Een baan in IT waarbij jij precies dat mag doen wat jou energie geeft, jij voldoende ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en ook nog eens heel veel plezier hebt met je collega’s. Te mooi om waar te zijn? Niet bij Pancompany. Wij bieden jou een werkomgeving waarin jij leert, groeit en heel veel geniet. Hoe dat precies werkt? Je leest het in deze blog.

➔ Work

“Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.” Wie kent hem niet, de slogan van de Belastingdienst. Goede slogan hoor, maar het past niet bij ons. Integendeel! Werk blijft werk, maar laten we het vooral zo leuk mogelijk maken.
Dat doen we door samen met jou het project te kiezen dat bij jouw ambitie en expertise past. Een project waar jij precies dat kunt doen wat jij leuk vindt, zodat jij lekker kunt werken en onze opdrachtgevers profiteren van happy IT-experts.
Of jij nu een echte expert bent in Software Development, Test Engineering, Agile Management, Data Analytics of Business Information Analysis. We’ll offer you IT challenges you can’t resist.

➔ Grow

Jij zit aan het stuur van je carrière, you are in charge. En dat heb je nodig om de beste te zijn en te blijven in jouw vak. De ontwikkeling gaan mega snel. Om niets te missen zorg jij ervoor dat jouw vakkennis up-to-date blijft. Jij geeft je ambitie aan en wat je ervoor nodig hebt die waar te maken.
Don’t panic, je doet dit niet alleen. Jij zit aan het stuur, maar wij zitten ernaast. Met een persoonlijk opleidingsprogramma, interne meet-ups en bezoeken aan congressen – om maar wat voorbeelden te noemen – boosten we jouw ontwikkeling. Level up jouw IT carrière bij Pancompany.

➔ Play

Work is work and play is…well…for after work. Not at Pancompany. Bij ons wordt hard gewerkt, maar net zo hard genoten. Dat vinden wij belangrijk! Wij zijn proven experts in IT, work and happiness. We organiseren toffe events en gaan er regelmatig op uit: van een dagje Efteling tot een mountainbike clinic. En van ons jaarlijkse ski-weekend in Oostenrijk tot meedoen aan een Strong Viking Obstacle Run. Met collega’s onderling en soms met partners of gezinnen. Om onze successen te vieren en stiekem ook omdat we het gewoon gezellig vinden!

Be part of Pancompany

Word jij enthousiast van al het bovenstaande? Of wil jij meer weten over onze werkwijze, gave projecten of unieke Solidshare beloningsysteem? Let’s meet! Neem contact met ons op, dan spreken we elkaar snel.

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.