Geef een boost aan je IT-carrière

Ben jij toe aan een impuls in jouw IT-carrière? Werk je hard aan jouw IT skills, maar ben je klaar voor meer uitdaging? Meer groei, meer verantwoordelijkheid, passie en plezier in jouw job? Time to level up and boost your IT career! Laat je uitdagen door Pancompany. Hoe we dat doen? Dat lees je in deze blog.

Work with the best

Leer je graag van andere experts in het vak? Dan zit je goed bij Pancompany. Develop IT! Dat gaat niet alleen over je werk, maar ook over jouw skillset. Werk samen met IT-specialisten die geen meters, maar kilometers hebben gemaakt in IT. De ideale plek om te groeien, leren en ontwikkelen. Jij van hen en zij van jou.

We’ve got your back

Jij neemt de lead en wij faciliteren. Je bent niet voor niets een onderdeel van een community van proven IT-experts. Je verder ontwikkelen door een opleiding te volgen of inspiratie opdoen bij een congres? Go for it! Wij faciliteren jouw leerproces met veel plezier. En moeilijkheden on the job? Er is altijd een collega die jou verder helpt. Zelfstandig werken, maar er nooit alleen voor staan. Een mooie combinatie van vrijheid en geborgenheid, dat vind je bij Pancompany.

Krachtige basis

Op een sterke basis kun je bouwen. Deze basis vind je Pancompany in het ijzersterke team waar jij op kunt rekenen. En er is meer. Pancompany gaat verder dan een ‘competitief salaris’ en een ‘laptop van de zaak’. Wij vullen werk anders in. Ons unieke concept biedt de voordelen van ondernemen met de zekerheden van een vaste baan. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld opleidingen, een leaseauto, verzekeringen en een pensioen regelen, terwijl jij werkt aan verschillende uitdagende projecten in de IT-sector. Het succes, dat maken we samen, daarom deel je mee in onze omzet in de vorm van provisie.

Plezier in je werk én daarbuiten

No fun, no gain toch? Een informele, open cultuur gericht op verbinding, werkgeluk en vitaliteit. Dat is ook Pancompany! Werkplezier hebben we hoog in het vaandel staan. We organiseren activiteiten voor en met collega’s of met partners en gezinnen. Zo sta je dansend in de après-ski tijdens het jaarlijkse ski-weekend in Oostenrijk en loop je met je kind aan je hand tijdens de nazomerse familiedag in een pretpark of dierentuin. Om plezier te kunnen blijven beleven, hebben we oog voor jouw gezondheid. Een gezonde werk/privé balans, hulp bij re-integratie en sportieve activiteiten ontbreken niet.

Werken bij Pancompany

Zoek jij een baan waarin je veel kunt leren en direct verantwoordelijkheid krijgt? Join Pancompany. Wij geloven in een cultuur gebaseerd op vertrouwen en zo werken we ook.
Door open en eerlijk te communiceren, jou de ruimte te geven om te werken op een manier die bij jou past en dat niet alleen te zeggen, maar ook te doen. We zijn niet voor niets gecertificeerd als Great Place To Work! Dus, klaar voor die boost in jouw IT-carrière? Ontdek jouw potentieel bij Pancompany. Bekijk onze vacatures of neem contact op voor meer informatie.

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.