Office? We call it our community

We crave connection. Of het nu online is of in persoon, op het werk of thuis. Deel uitmaken van een community geeft betekenis en zorgt ervoor dat we ons goed voelen. In een community draait het om vertrouwen, respect en het delen van een passie. Wij kennen de kracht van een community, dus creëerden we er zelf een. Pancompany is meer dan alleen een werkgever, wij zijn een community. Wat dat precies betekent, lees je in deze blog.

Wat is een community?

First things first. Wat houdt een community eigenlijk in? Er zijn een heleboel definities van het woord community. In een community zijn mensen met een gezamenlijk doel, interesse of idee verbonden. En werken zij samen om meer te weten of te kunnen dan ieder afzonderlijk. Daar sluiten wij ons volledig bij aan. Wij delen onze passie voor ons werk en onze projecten. We delen onze kennis om nog beter te worden in ons vak. En we delen een flinke dosis fun! Wist je dat wij elke twee weken Dungeons & Dragons samen spelen, jaarlijks een tripje maken naar de Oostenrijkse skipistes en niet bang zijn om onze dansmoves te showen tijdens een avondje uit? Wij investeren in elkaars ontwikkeling, op en buiten de werkvloer.

Sharing is caring

Sharing is caring is zo’n cliché, maar we weten allemaal dat er in clichés een kern van waarheid schuilt. En de kern van dit cliché past bij ons. Door te delen, zorgen we voor elkaar en helpen we elkaar op weg. We do care and share. Wat zoal?

➔ De passie voor ons vak. Individueel en samen, door samen te groeien.
➔ Kennis en ervaring. Om ons vak (nog) beter uit te kunnen oefenen.
➔ Uitdagingen. Door elkaar te helpen bij moeilijkheden on the job.
➔ Ondernemerschap. Door samen kansen te zien en grijpen.
➔ Financiële resultaten. Met ons unieke beloningssysteem.
➔ Successen. Door ze te vieren.
➔ Vitaliteit. Door samen te sporten en te zorgen voor balans.
➔ Plezier. Met gave projecten, leuke uitjes en events (ook buiten de werkvloer).

Community bij Pancompany betekent ‘delen’: het delen van werk, het delen van kennis, het delen van ondernemerschap en het delen van plezier’.” – Marc, Directeur Pancompany

Pancompany zorgt voor haar ‘Pancompanions’ ofwel de medewerkers van Pancompany. En dat begint al bij het eerste gesprek dat je met ons hebt. We nemen je direct mee in onze cultuur, onze werkwijze en laten je kennismaken met ons team. Zodat jij weloverwogen kunt besluiten of je bij ons past. Weten dat jij je thuis gaat voelen in onze community, is natuurlijk wel zo fijn. En als je dan part of Pancompany bent, zorgen wij ervoor dat jij niets tekort komt. Goede regelingen, trainingen om je verder te ontwikkelen en een leaseauto. We’ve got you covered. Dat jij happy bent en energie krijgt van je werk is altijd ons uitgangspunt. Dat betekent ook dat jij samen met ons een project kiest dat bij jou past. Taking care of business together, that’s Pancompany.

Our offer

Een gezellig team, veel leuke events en challenging projecten zijn natuurlijk top, maar waar kun je bij Pancompany nog meer op rekenen?

➔ Salaris. Een onvoorwaardelijk en gegarandeerd basisinkomen, wat jou zekerheid geeft.
➔ Provisie. Naast het basissalaris deel je mee in de omzet, dus dat kan aardig oplopen.
➔ Zekerheid. Uiteraard krijg je een vast contract met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
➔ Essentials. Een auto, laptop en telefoon, dat spreekt voor zich.
➔ Projecten. Samen kiezen we de projecten waar jij helemaal op je plek zit.
➔ Ontwikkeling. Opleidingen, trainingen en cursussen die bij je passen.
➔ Een stem. Laat je horen binnen jouw competence.

Be a part of our community

Denk jij nu, dit wil ik ook! Ik wil deel uitmaken van een ontzettend leuke club IT-fanaten. Werken aan gave IT-projecten voor de Nederlandse overheid en top-200 bedrijven. Mijzelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Werken bij een Great Place to Work waar de sfeer top is en het beloningsmodel het plaatje compleet maakt, zoals Sebastien (Java Developer bij Pancompany) beaamt? Let’s get in touch!

Check onze vacatures of neem contact op voor meer informatie.
Join Pancompany. Be just different.

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.