“De sfeer is heel relaxed

Bij vorige werkgevers verrichtte ik steeds hetzelfde kunstje, maar dan bij andere opdrachtgevers. Dat is bij Pancompany wezenlijk anders. Mijn eerste project was voor de NS en nu werk in een project voor de Kamer van Koophandel. Of je nadenkt over treinen of inschrijvingen maakt behoorlijk verschil. Die diversiteit aan vraagstukken is erg leuk.

Toen ik 4,5 jaar geleden zocht naar een nieuwe baan, trokken de arbeidsvoorwaarden van Pancompany mijn aandacht. Na het invullen van de salariscalculator, was ik helemaal getriggerd. De afwisseling in branches en projecten is cruciaal, maar de sfeer en het beloningsmodel maken het plaatje compleet.

Een ander groot verschil met andere werkgevers is de manier waarop Pancompany met opleidingen omgaat. Hier worden actief suggesties voor cursussen en trainingen aangedragen. Je kunt natuurlijk ook zelf met voorstellen komen. Bij vorige werkgevers ging dat moeizamer en zag men vaak de meerwaarde niet en ging het al snel over kosten.

De sfeer vind ik heel relaxed. Je collega’s zie je vooral tijdens leuke evenementen of conferenties, dat helpt natuurlijk. Gelukkig zijn dat er behoorlijk veel!

Sebastien Wouters
Java Developer

Selecteer je weergave.