5 redenen om te kiezen voor Pancompany

Werken bij

Waar kies jij voor? 

Het is een no-brainer dat banen in IT booming zijn. Heb jij gekozen voor een carrière in dit vakgebied, dan ben je verzekerd van voldoende werk. Maar waar wil je werken, dat is de vraag. Kies jij voor ‘de grote jongens’, voldoende uitdaging, de beste beloning of ongelimiteerde mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Misschien hoef je helemaal niet te kiezen. Over keuzes gesproken, wij geven jou vijf redenen om te kiezen voor Pancompany. Welke dat zijn? Keep on reading. 

#1 Never a dull moment

Wie in de IT werkt weet één ding zeker: met de diversiteit aan taken zit het wel goed. Tel daar de kans om te werken aan projecten voor verschillende klanten bij op en je hebt het perfecte recept voor een uitdagende baan. Nu hoor ik je denken ‘Uitdagend? Dat bepaal ik zelf wel’. Inderdaad, dat bepaal je zelf. Samen met ons natuurlijk. Bij Pancompany bieden we opdrachten die passen bij jouw expertise en ambities. Of je nu een senior bent met al flink wat kennis op zak of juist een medior die toe is aan de volgende carrièrestap. We vinden samen het project waar jij happy van wordt. 

#2 Vrijheid én verantwoordelijkheid

Werken aan interessante projecten voor top-200 bedrijven, zelf bepalen hoe jouw agenda eruit ziet en meer verdienen dan een standaard salaris. Kortom: wel de lusten, maar niet de lasten van het ondernemerschap. Spreekt dit jou aan? Dan zit je goed bij ons. Wij bieden jou vrijheid én verantwoordelijkheid. Jij hebt de regie over jouw projecten, ontwikkeling en salaris. Dat zie je terug in ons Solidshare beloningsmodel. Een uniek model waar jij naast een vast contract en een gegarandeerd salaris, meedeelt in onze omzet. And the best part? Jij kunt je focussen op je werk, wij doen de rest. 

#3 Kennis is macht, maar kennis delen is kracht 

De markt is continue in beweging, er verandert ieder moment wel iets. Ervoor zorgen dat jouw vakkennis up-to-date blijft is belangrijk. Daarom investeren wij enorm in kennisopbouw. Denk aan een persoonlijk opleidingsprogramma, kennisdeling via interne meet-ups en het samen bezoeken van events zoals de Big Data Expo. Knowledge is power, we get that. 

We zijn een groep techies waar het gezegde ‘work hard, play hard’ zeker past. – Fransjo Leihitu, Front End Developer bij Pancompany

#4 Teammates to count on

Je werkt veelal bij de klant aan projecten. Dat betekent niet dat je er alleen voor staat, integendeel. Your buddy has your back. Jouw gedachten, ideeën of knelpunten bespreken? Bij Pancompany ben je verzekerd van een netwerk van collega’s dat met jou meedenkt, jou helpt en inspireert als jij dat even nodig hebt. Personal support, zodat we samen de eindstreep halen.

#5 We’re a community  

Pancompany is meer dan alleen een werkgever, wij zijn een community. We care for our Pancompanions. En dat gaat verder dan gave projecten en een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Onze kernwaarden zijn niet voor niets ondernemerschap, vakmanschap en plezier. Heel veel plezier, want successen moeten gevierd worden toch? En waarom niet op de skipistes van Oostenrijk, in een leuk cafe in Dublin of tijdens een sportieve challenge? 

Als er een plek is waar je veel kunt bereiken, jezelf kunt ontwikkelen en genoeg kunt genieten dan is dat wel bij ons. Ready to choose Pancompany? Bekijk onze vacatures of neem voor meer informatie contact met ons op. 

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.