“Het draait hier écht om de mens

Maak kennis met Zuzana, een veelzijdige professional die haar weg heeft gevonden in de wereld van Test Engineering en Agile Management. Haar honger naar uitdaging en ontwikkeling bracht haar in 2021 bij Pancompany.

“Ik begon mijn carrière in communicatiemanagement, maar ik wilde meer uitdaging. Ik besloot me om te scholen tot Tester en ik werkte meer dan 12 jaar in deze functie bij een grote overheidsinstelling. Na een geweldige tijd daar, kwam het verlangen naar iets nieuws, een nieuw avontuur. Ik wilde een kijkje in de keuken van meerdere bedrijven en niet meer gebonden zijn aan één organisatie. En toen kruiste Pancompany mijn pad.

In de rollen Test Engineer, Test Coördinator en SCRUM master heb ik al een paar mooie opdrachten gedaan. Mijn eerste project was voor een energieleverancier, waar ik meer dan 100 applicaties mocht testen. Een behoorlijke uitdaging, maar ik leerde dat je niet alle kennis zelf hoeft te hebben. Samen met andere specialisten hebben we het project in korte tijd succesvol afgerond, ontzettend gaaf. Daarna kreeg ik de kans om te werken bij het hart van de hulpdiensten, wederom een overheidsinstelling. En nu ben ik klaar voor het volgende uitdagende project.

Bij Pancompany bepaal ik mijn eigen koers en zij staan altijd klaar om me te ondersteunen. Het draait hier écht om de mens. Natuurlijk is het anders dan een traditioneel dienstverband, maar daar krijg je zoveel flexibiliteit voor terug. Je bent een soort freelancer. Eigen baas, maar toch ook weer niet. Je hebt namelijk wél de zekerheid van een vast basissalaris en een ervaren team om op terug te vallen. Als een project toch niet helemaal bij me past, zoeken we samen naar een oplossing.

De cultuur is open en ontspannen. Ik voelde me meteen welkom. We houden contact en delen we waar we mee bezig zijn tijdens meet-ups. Er is een groepsapp waarin we elkaar vragen stellen en elkaar helpen. En ook de teamuitjes zijn super. Van skitrips tot een uitje naar Dublin. Pancompany laat ons zien dat we erbij horen.

Wat ik het allerleukst vind aan werken bij Pancompany? De perfecte mix van vrijheid en zekerheid. Samen met het bedrijf bepaal ik waar ik wil werken en hoe ik wil groeien. Bij Pancompany draait het niet alleen om winst, maar ook om mijn geluk en succes.

Wil jij de ruimte en verantwoordelijkheid om jouw eigen pad te bepalen, te leren van diverse projecten en jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen? Mét de ondersteuning van een topteam? Dat vind je hier.”

Zuzana Loupancova

Selecteer je weergave.