Agile Management.

Agile Management draait om in teamverband samen resultaten boeken. Om samen een manier van werken op te zetten en doorlopend op veranderingen in te spelen. Pancompany heeft de experts in huis die de finesses van Agile werken tot in de puntjes beheersen. Denk aan SCRUM masters, Product Owners, Agile Projectmanagers en Agile coaches.

Onze Agile experts hebben allen hun sporen verdiend in organisaties die Agile (willen) werken. Ze helpen organisaties die nog aan het begin staan van hun transformatie naar Agile werken met praktische adviezen. Of ze werken actief mee in de uitvoering binnen organisaties die al goed onderweg zijn met de implementatie van DevOps of het Spotify-model.

Professional SCRUM master, Professional Product Owner, DASA DevOps, SAFe Agilist. Het is slechts een greep van de methodologieën waar onze Agile experts bedreven en gecertificeerd in zijn.

Heb jij een uitdaging met jouw Agile way of working? Onze experts dragen hun ervaring graag op jou over.

Waarom
Pancompany?

Wij zijn Proven experts in IT, work and happiness. We delen onze passie voor ons werk en de successen die we behalen. Want als je houdt van je werk en er ook extreem goed in bent, is het iedere dag genieten. En daar gaat het om in de community van Pancompany: de beste willen zijn in wat je doet en vooral samen lol hebben in je werk. Dat is gewoon wie we zijn. Anders? Jazeker.

Selecteer je weergave.