Test Engineering.

Dus jouw applicatie is klaar? Dan laat onze Test Engineers er maar eens op los. Zij vinden precies waar er verbetering mogelijk is en leggen je haarscherp uit wat er sneller of slimmer kan. Altijd helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het IT-landschap en met bakken ervaring van eerdere projecten. Geven wij onze goedkeuring, dan weet je dat alles helemaal top is.

Onze ervaren Test Engineers zijn niet alleen bedreven in functioneel testen, maar ook in geautomatiseerd en performance testen. Onze experts werken dagelijks met tools als Selenium/Fitnesse, Cucumber, Protractor, Specflow, Cypress, Robot, Gatling, Neoload en Dynatrace. Van testspecificatie tot teststrategie, van testuitvoering tot testmanagement, we draaien er onze hand niet voor om. Alles wat nodig is om het beoogde resultaat met de gewenste kwaliteit te behalen.

Waarom
Pancompany?

Wij zijn Proven experts in IT, work and happiness. We delen onze passie voor ons werk en de successen die we behalen. Want als je houdt van je werk en er ook extreem goed in bent, is het iedere dag genieten. En daar gaat het om in de community van Pancompany: de beste willen zijn in wat je doet en vooral samen lol hebben in je werk. Dat is gewoon wie we zijn. Anders? Jazeker.

Selecteer je weergave.