Looking for something different? This is it!

Werken bij

We are just different.

Wat dat precies betekent? Alwin Captijn, Business Manager bij Pancompany, vertelt er meer over. Make Pancompany your next move!

What you see is what you get

“Als kandidaten eenmaal kennis met ons gemaakt hebben, willen ze eigenlijk altijd verder praten over een dienstverband.”, vertelt Alwin. Een belangrijke reden hiervoor is de openheid binnen het bedrijf. “Degenen die bij ons gesprekken voeren met potentiële collega’s hebben de opdracht om transparant te zijn. Om een eerlijk beeld over werken bij Pancompany te geven, waar iemand zijn keuze op kan baseren. Als nieuwe collega weet je van tevoren ‘dit is waar ik aan begin’. Dat is ook de rode draad in onze uitstekende arbeidsvoorwaarden, je komt achteraf niet voor verrassingen te staan”, gaat Alwin verder. “We zijn transparant en betrouwbaar.” Met uitstekende arbeidsvoorwaarden doelt hij op het Solidshare beloningsmodel. Naast een vast contract en een gegarandeerd salaris, deel je namelijk mee in de omzet en profiteer je van een uitgebreid pakket aan secundaire regelingen.

It’s all about you

Bij Pancompany staat de persoon centraal. Dat wordt door meer bedrijven geclaimd, maar Pancompany maakt het waar. “Ik hoor vaak ‘dit is zo’n ander gesprek dan alle andere gesprekken die ik heb gehad’. Dat komt doordat wij de mens centraal stellen. Mijn introductie is altijd kort, want het gaat niet om mij”, aldus Alwin. “Elk gesprek is anders, maar de focus ligt altijd op iemands doelen en ambities. Niet alleen in de sollicitatiegesprekken overigens, dat geldt ook voor onze werkwijze als je eenmaal in dienst bent. Jij bepaalt waarin jij je wilt ontwikkelen en wij ondersteunen met een opleidingsprogramma op maat. En bovenal beslis je mee in in de keuze voor je projecten, zodat je kunt doen wat wat jij interessant vindt. Daarin zijn we echt anders, merken we.”

Bij Pancompany draait het om de mensen en dat merk je in alles! – Bastiaan Fronik, Full Stack Software consultant

It’s about enjoying your work and having fun together

“Wij zijn een community. Een écht team, met een gevoel van saamhorigheid. We werken samen in onze projecten. We ontwikkelen ons samen in onze projecten. En we hebben samen plezier in onze projecten. Je staat er nooit alleen voor. Er is altijd een collega die jou verder helpt bij moeilijkheden ‘on the job’ of die graag zijn kennis deelt. En ‘on top’ van dat alles bezoeken we samen met het team evenementen op ons vakgebied en hebben we lol bij de vele uitjes buiten het werk. Zoals ons jaarlijks skiweekend of de D&D-avonden, om maar enkele voorbeelden te noemen.”

Het is uiteindelijk het hele pakket waarom mensen voor Pancompany kiezen. Natuurlijk begint het met de uitzonderlijk goede arbeidsvoorwaarden maar al snel worden kandidaten enthousiast over Pancompany met haar community-cultuur: down-to-earth, transparant en bovenal mensgericht. Dat is wat nieuwe collega’s over de streep trekt.  “Ik sprak vorige maand iemand die bij maar liefst twaalf andere bedrijven ook gesprekken had. Toch koos hij voor Pancompany. Dat is wel heel cool”, sluit Alwin af.

De transparante, open organisatiecultuur van Pancompany en het ‘communitygevoel’ zijn zaken die bij mij hoog scoren”  – Roy van Loon, Software engineer 

Up for a meet?

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat eerlijk en transparant is? Waar jij als mens met jouw professionele doelen centraal staat? Waar je deel uitmaakt van een hechte community en dat ook nog eens uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt? Let’s meet up! Alwin, en de rest van het team, maakt graag kennis.

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.