Front End & Mobile Development.

Een modern, fraai design is maar het halve werk: het gebruiksgemak moet daar perfect bij aansluiten. Met onze ruime ervaring in agile en scrum ontwikkelen en optimaliseren we websites en applicaties. Wij brengen ieder ontwerp tot leven.

Onze experts werken bij grote organisaties en worden beter door ieder project dat ze afronden. Want wij geloven in maatwerk. Geen ontwerp is hetzelfde en iedere gebruiker verdient een unieke ervaring. Die ervaring zorgt er ook voor dat we projecten strak organiseren om zo snel en efficiënt mogelijk te werken.

HTML, CSS, JavaScript: you name it. Uiteraard weten wij alles van frameworks als Angular, React en Vue.js. Wij hebben de experts die iedere website of applicatie soepeltjes laten werken.

Waarom
Pancompany?

Wij zijn Proven experts in IT, work and happiness. We delen onze passie voor ons werk en de successen die we behalen. Want als je houdt van je werk en er ook extreem goed in bent, is het iedere dag genieten. En daar gaat het om in de community van Pancompany: de beste willen zijn in wat je doet en vooral samen lol hebben in je werk. Dat is gewoon wie we zijn. Anders? Jazeker.

Selecteer je weergave.