Pancompany @ Frontmania 2022

5 oktober 2022

Pancompany op Frontmania 2022!

Op 5 oktober was het zover: na een periode van congres-loos zijn in tijden van corona mochten we weer. En hoe! Met een groep van 15 Pancompany collega’s én onze splinternieuwe beursstand, waren wij als sponsor van Frontmania natuurlijk aanwezig op deze mooie dag in Jaarbeurs Utrecht. Benieuwd hoe het was? Lees snel verder.

Frontmania 2022

Een nieuwe beursstand & Lego Robots

Een nieuwe beursstand is gaaf! Maar uiteraard hoort daar ook iets creatiefs bij om de “Joie de vivre” compleet te maken. Dus met een aantal collega`s naar de tekentafel. Uiteindelijk waren we het unaniem eens: lego, robots, programmeren en Mario Kart. Dat gaat het worden! En zo is de Pancompany Lego Mindstorms Mario Kart wedstrijd geboren. En wees eens eerlijk? Bij welke andere werkgever kun je op een vrijdagmiddag samen met je collega’s Lego Kart robots in elkaar zetten en programmeren, zodat ze met een PS4 controller te besturen zijn? Juist, bij Pancompany!

Lego robots maken

Frontmania

Geheel in jungle style en in de sfeer van een klein festival trapt Bjørn Wikkeling, Head of Software Engineering, af met een gave presentatie.  Hij laat de bijna 700(!) mensen in de zaal zien hoe je in 20 minuten een volledig functionele applicatie in elkaar zet, met behulp van Flutter en machine learning. Gaaf en leerzaam om te zien! Na een korte koffiebreak volgen talks van verschillende sprekers uit binnen- en buitenland over de nieuwste technologieën en front-end ontwikkelingen. Voor elk wat wils!

Tijdens de lunch werd onze stand goed bezocht. Veel mensen die het tegen elkaar opnamen tijdens de wedstrijd om de snelste tijd neer te zetten en de felbegeerde Lego Star Wars box te winnen. Maar ook om informatie op te halen over “wie” Pancompany is en “waar” wij voor staan. Erg leuk om te zien. Ben jij ook benieuwd naar ons verhaal? Lees meer over Pancompany en onze community.

Pancompany op Frontmania 2022

The one and only Kyle Simpson

Na de lunch een presentatie van niemand minder dan Kyle Simpson: een grote naam binnen de Front End community. Kyle is onder andere bekend als auteur van een groot aantal “You Don’t Know JavaScript” boeken en zijn veel bekeken trainingsvideo’s. De talk: “Confessions from an Impostor”. Inspirerend! Mocht je ooit in de gelegenheid zijn een talk van Kyle bij te wonen, zeker doen! Deze presentatie werd gevolgd verschillende andere interessante talks. Vooral de brede keuze aan onderwerpen sprak iedereen aan. Tip van Pancompany: kom de volgende keer ook en ervaar het aanbod en de ruime keuze in sprekers zelf.

Cheers at Frontmania 2022

Cheers! 

Deze fantastische dag werd uiteraard afgesloten met een drankje. Het is goed om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en tooling, zeker in de sterk veranderende wereld van Front End Development. Tijdens Frontmania hebben onze experts weer waardevolle inzichten opgedaan, kennis gemaakt met nieuwe manieren van werken en tools.

Nieuwsgierig naar wat we nog meer geleerd hebben tijdens Frontmania? Of wil je de volgende keer mee als onderdeel van het ons team? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze vacatures. We’re happy to help!

Selecteer je weergave.