Traditiegetrouw op de 1e zaterdag van september, stond afgelopen zaterdag weer de Pancompany familiedag op het programma. Met meer dan 100 collega’s, hun partners en kinderen beleefden we weer een prachtige dag in Walibi met heerlijk pretparkweer, die door de corona-maatregelen uiteraard wat anders was dan ‘normaal’.

Zo was er sprake van looproutes, waren enkele kleinere attracties gesloten en kon er met een persoonlijke QR-code gereserveerd worden voor de grotere spannende attracties (wat prima werkte). Al met al een beetje aanpassen dus, maar het plezier was er weer niet minder om.

Dat onze lunchbuffet door corona niet door kon gaan, mocht de pret niet drukken (met een hamburgermenu bij een afhaalrestaurant werd alsnog voor de inwendige mens gezorgd). Met onze speciaal voor deze dag vervaardigde PanCompany keycords waren we onderling (en voor andere bezoekers) goed herkenbaar, waardoor we toch nog iets aan het PanCompany clubgevoel hebben kunnen doen.

We kijken terug op een heerlijke dag en we zijn blij dat we ‘m ondanks alles door heb kunnen laten gaan. En de kinderen van onze collega’s denken daar ongetwijfeld hetzelfde over!

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.