Stelvio for Life

2 september 2023

Italië

Op 2 september hebben wij met een team van Pancompany collega’s deelgenomen aan 𝗦𝘁𝗲𝗹𝘃𝗶𝗼 𝗳𝗼𝗿 𝗟𝗶𝗳𝗲, een sportevenement waarbij deelnemers al fietsend of (hard)lopend voor het goede doel de Stelviopas (I) beklimmen. De Stichting Stelvio for Life heeft als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar een op de individuele patiënt toegespitste behandeling van kanker, gebaseerd op DNA-analyse van het tumorweefsel.

Wat een indrukwekkende dag hebben we achter de rug! Gezegend met prachtig weer hebben we ieder de reusachtige pas 1 of 2 keer weten te beklimmen. Een prestatie die lichamelijk en mentaal het uiterste van ons allen

heeft gevraagd maar de beloning was er naar. Een prachtig uitzicht, de trots en het plezier over het bereiken van de top én de voldoening van onze geldelijke sponsorbijdrage aan het onderzoek, in de wetenschap dat het bijzonder goed besteed is.

De dag sloten we samen met de andere 600 deelnemers, het onderzoeksteam en de vrijwilligers af met een fantastisch feestje met DJ op het dorpsplein van Bormio. Een dag die we nooit zullen vergeten! Proef van de sfeer via onderstaand filmpje!

 

Selecteer je weergave.