Session of Inspiration: Samen sterker met informatiemanagement 2.0

28 maart 2024

18:30 - 20:30

Pancompany, Europalaan 12C, 's-Hertogenbosch

Session of Inspiration: Samen sterker met informatiemanagement 2.0

Als trotse sponsor van IIBA NL is Pancompany op donderdag 28 maart (18:30 – 20:30 uur) host van de session of inspiration sessie van IIBA.

In het digitale tijdperk waarin we vandaag leven, zien we dat informatietechnologie verweven is geraakt met ons dagelijks werk, en technologische ontwikkelingen vinden steeds sneller plaats.

Historisch gezien was informatiemanagement een manier om de behoeften van het bedrijf af te stemmen op IT-aanbiedingen. Deze benadering impliceert echter het bestaan van twee afzonderlijke werelden met verschillende belangen en ambities die moeten worden afgestemd: de “zakelijke wereld” en de “IT-wereld”. Deze manier van denken en organiseren is echter niet langer geschikt voor de realiteit van vandaag. Hoe kunnen we echt een verbinding tot stand brengen door middel van intensieve samenwerking tussen bedrijfs- en IT-teams? Dit is informatiemanagement 2.0 in de huidige tijd. En wat betekent dit voor de rol van de businessanalist? Senior consultants Jeroen Stoop en Koen Hilhorst van Mobilee management & advies zullen u door hun gedachten over dit onderwerp leiden, praktijkvoorbeelden uit het veld bieden en met u in discussie gaan.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de inspiratiesessie:

  • Wat is informatiemanagement en wat is de afstemming tussen bedrijf en IT?
  • Waarom werkt de traditionele bedrijfs-IT-afstemming niet meer?
  • Wat is informatiemanagement 2.0?
  • Wat betekent deze verandering voor de rol van de businessanalist?
  • Welke (eerste) stappen kunnen organisaties nemen, wat werkt wel en wat niet?

Over de sprekers: Jeroen Stoop en Koen Hilhorst zijn senior consultants bij Mobilee management  & advies, met uitgebreide ervaring op het gebied van informatiemanagement. Beide consultants hebben uitgebreid samengewerkt met servicegerichte organisaties in de financiële dienstverlening, (semi)overheid en de gezondheidszorg, altijd op het snijvlak van bedrijfsvoering en IT.

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk. 

Selecteer je weergave.