Meet Pancompany @ BA&Beyond in Amsterdam

30 mei 2024

8:30 - 18:00

Amsterdam Art Center, Donaustraat 23 te Amsterdam

7th Edition BA&Beyond in Amsterdam

Voor de zevende keer wordt het internationale congres BA&Beyond georganiseerd, en net als voorgaande jaren zal Pancompany als hoofdsponsor voor de Nederlandse editie aanwezig zijn.

Dit jaar gaat BA&Beyond echt beyond met twee nieuwe event locaties; Kopenhagen (28 mei) en Luxemburg (6 juni)! BA&beyond heeft net als Pancompany de doelstelling om het vakgebied van Business Analyse te promoten, te vergroten en verbinding te zoeken met andere competencies. Daarnaast streven we allebei naar meer verbinding met de mens.

Pancompany is 30 mei op #BABeyond24 in Nederland aanwezig met een stand, en verzorgt zowel de moderatie op locatie in Amsterdam (Amsterdam Art Center) als een workshop:

Marjolein ’s-Gravezande en Wouter Nieuwenburg verzorgen een ‘Coffee Corner Conversation’ over de rol van de Business Analist in het “Sustainability, het is veel meer dan Green IT” (ESG) vraagstuk.

Ga voor meer informatie over het programma en tickets naar de website van BA & Beyond. We hopen je uiteraard te ontmoeten!

Selecteer je weergave.