Pancompany @ J-Fall 2022

3 november 2022

Pancompany @ J-Fall 2022

Op 3 november stonden we met ons dreamteam in het Pathe theater in Ede. We namen met onze gloednieuwe Pancompany stand deel aan hét event in Nederland voor Java developers: J-Fall 2022. Vroeg uit de veren want om 08.00 uur kwamen de eerste early birds al bij ons langs. De sfeer zat er meteen goed in!

Let the fun begin!

Na een muzikale opening van de NLJUG-board ging het programma van start. Een indrukkend programma met maar liefst tien tot de nok toe gevulde zalen.

“De beste spreker was naar mijn mening de beroemde Venkat Subramaniam. Hij had twee leuke en interessante sessies: ‘The art of simplicity’ en ‘Design patterns in the light of Lambdas’. Ik vond Sengupta en Tim van Baarsen ook erg interessant” aldus Terence, Java developer bij Pancompany.

Saying hi to Pancompany

Naast het programma waren er zo’n vijftigtal stands waar bezoekers tussen de presentaties door een kijkje konden nemen. En wij stonden hier natuurlijk ook tussen. Onze stand werd drukbezocht met bezoekers die alles wilde weten over Pancompany. Het resultaat? Een bak vol inschrijvingen voor onze loterij, tevens een van de hoogtepunten van deze dag. Meer dan 100 potentiële winnaars deden een poging, maar de gelukkige winnares was Rosalie van Hassel. Zij mocht de Lego Mindstorms EV4 doos mee naar huis nemen.

Weer helemaal up-to-date

Tijdens J-Fall hebben onze consultants nieuwe inzichten opgedaan over de nieuwste technologieën op Java-gebied. We hebben deze leuke dag natuurlijk afgesloten met een drankje en alles even de revue laten passeren.

Collega Hans deelt zijn ervaringen over deze dag: “Behalve de verschillende technische sessies is J-Fall voor mij ook altijd een dag om collega’s, en oud-collega’s, te ontmoeten. “Spring Boot 3” (met GraalVM), “Event Driven MicroServices” en “SuperCharge your Native image applications” waren voor mij de meest inspirerende sessies. Het heeft even geduurd, maar GraalVM lijkt nu echt door te breken. De sessies over GraphQL en Quarkus vonden gelijktijdig plaats met andere interessante sessies, dus deze zal ik op een later tijdstip online terugkijken. Al met al was het weer een gezellige J-Fall en ik heb nu al zin in de 2023 editie.”

Ga je volgend jaar met ons mee?

Ben je benieuwd naar meer ervaringen en inzichten van onze consultants? Of wil jij ook gave events bezoeken tijdens werktijd en je kennis over o.a. Java uitbreiden? Laat gerust van je horen of bekijk onze vacatures. Wij starten alvast met de voorbereidingen voor het volgende event en hebben er nu al ontzettend veel zin in!

Selecteer je weergave.