Pancompany is per heden sponsor van de IIBA Dutch Chapter. Het International Institute for Business Analysis is een onafhankelijke, non-profit vereniging ten bate van het snel groeiende vakgebied van business analyse. Wereldwijd heeft de IIBA bijna 30.000 leden. Naast certificering geeft de IIBA de BABoK uit, the Business Analysis Body of Knowledge.

De IIBA Dutch chapter verbindt lokaal (werkgebied: Nederland) profit- en non profit instellingen in het verspreiden en verbeteren van de business analyse capability. IIBA Dutch Chapter organiseert onder andere meerdere kennissessies per jaar, een jaarcongres en studiegroepen voor de certificering van de IIBA.

“Wij zijn erg trots op ons partnership met IIBA Nederland. Het past in onze strategie om onze kennis met de markt te delen, en daarmee onze uitstraling als consultancy-organisatie met hoogwaardige expertise te onderstrepen.”, zegt Marc Vaessen, Managing Director van Pancompany. “Wij kijken ernaar uit om kennis binnen de IIBA uit te wisselen.”

logo IIBA Dutch Chapter.png

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.