’s Hertogenbosch,  7 oktober 2021 – Pancompany is door Great Place To Work voor het 3e jaar op rij beloond met het keurmerk ‘Great Place To Work Certified’. Het IT consultancy bedrijf scoort in het bijzonder hoog op de eerlijke behandeling van en het vertrouwen in haar medewerkers. Ook wordt het door medewerkers gewaardeerd dat ze vrij kunnen krijgen wanneer ze dat nodig vinden.

 Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van een onderzoek onder medewerkers wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste scores behalen mogen de titel Great Place to Work Certified dragen.

 “We zijn erg trots dat we weer een jaar lang het predicaat Great Place To Work Certified mogen voeren. Het is een groot compliment van en voor al onze collega’s!”, zegt Marc Vaessen, Managing Director van Pancompany.

 René Brouwers, directeur van Great Place to Work Nederland: “Onze overtuiging is dat goed werkgeverschap de weg is naar organisatiesucces. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter.” Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.”

 “Het afgelopen jaar waren we veelal aangewezen op contact op afstand. Hoe fijn is het dan om te horen dat we ook nu weer zo goed uit de bus zijn gekomen bij het medewerkeronderzoek van Great Place To Work. We timmeren hard aan de weg om de best mogelijke werkgever te zijn, en gelukkig is dat in de onderzoeksresultaten terug te zien!”, zegt Vaessen.

Met volledig uitgeruste agile ontwikkelteams voorziet Pancompany in de expertisebehoefte van grootzakelijke opdrachtgevers bij de realisatie van projectmatig gestuurde veranderingen. Dat doen ze met 70 ervaren IT experts op de vakgebieden business information analysis, software development, test engineering, agile management en data analytics. De kernwaarden ondernemerschap, vakmanschap en plezier staan centraal in de bedrijfscultuur van het bedrijf. “Wat ons al vanaf de start in 2011 anders maakt is dat we een moderne vorm van dienstverband aanbieden, die aansluit bij een maatschappelijke trend dat mensen in hun werk op zoek gaan naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid en betere, eerlijke verdiensten”, aldus Vaessen.

Meer informatie
Voor meer informatie over Pancompany BV kunt u terecht op www.pancompany.com of u kunt contact opnemen met Marc Vaessen, Pancompany (info@pancompany.com / 085 0290550). Of bekijk de werkgeverspagina op de website van Great Place To Work: https://www.greatplacetowork.nl/workplace/item/2846/PanCompany.

Great Place to Work Certified - SEP-21-22-NL.png

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.