PanCompany heeft eerder dit jaar een 5-jarige overeenkomst gesloten met de Stichting Mobiliteit voor Iedereen (MVI) voor de sponsorbijdrage in de aankoop van een nieuwe zorgbus voor Vivent-dagbesteding ‘Bij Elkaar’ op stadsboerderij Eyghentijds in Rosmalen.

De dagbesteding is bedoeld voor ouderen met een lichte lichamelijke, psychische of sociale problematiek en/of vormen van dementie. ‘Bij Elkaar’ is uniek doordat de activiteiten gerelateerd zijn aan het boerenleven. Ouderen maken gebruik van- en doen mee aan de verschillende activiteiten op de stadsboerderij.

Er was dringend een nieuwe zorgbus nodig om de ouderen van huis naar de dagbesteding te brengen en vice versa. PanCompany draagt als sponsor bij in de aanschaf hiervan. Afgelopen vrijdag was de feestelijke oplevering van de nieuwe zorgbus op locatie van de dagbesteding op de stadboerderij.

Samen met alle andere donateurs waren wij uitgenodigd om de nieuwe bus te komen bewonderen. Wij wensen de cliënten van de zorgboerderij veel aangename en veilige reizen met de zorgbus toe.

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.