Yoeri ziet dat alles draait om werkgeluk.

Ik werk sinds 2018 bij Pancompany en wat mij telkens weer opvalt is hoe werkelijk alles gericht is op de werknemer. Je merkt dat werkgeluk hier voorop staat. Ze proberen het werk echt zo leuk mogelijk te maken voor ons.

Wat ik erg waardeer is dat er actief wordt meegedacht op het gebied van opleidingen. Daar neem je dan samen een beslissing over na je ambities en voorkeuren te hebben besproken. Die persoonlijke touch is erg fijn. Er is me al een paar keer proactief een cursus aangeboden die me vervolgens erg geholpen heeft.

Veel collega’s werken natuurlijk op opdrachten door heel Nederland, maar toch zien we elkaar regelmatig. Er worden veel meet-ups vanuit de competences georganiseerd en we gaan ook samen vaak naar inhoudelijke conferenties. Daar kun je zelf trouwens ook gewoon suggesties voor aandragen. We ondernemen sowieso veel leuke uitstapjes en reizen. Komende oktober gaan we met zijn allen naar Dublin bijvoorbeeld. En dan is er naturlijk de jaarlijkse skitrip!

Eerlijk is eerlijk, het salarismodel is ook erg interessant. Pancompany biedt echt hele goede arbeidsvoorwaarden. Je zit tussen een vast salaris en freelance in. Je trekt zelf de wijde wereld in, als een zelfstandig ondernemer bijna. Maar het is lekker dat je altijd terug kunt vallen op het uitstekende basissalaris.

Yoeri van Hoek
Mobile Application Developer

 

Selecteer je weergave.