Yuri Vrancken

Competence Developer Back End Development

Al sinds mijn 12e jaar wist ik het zeker, computers zijn supergaaf, hip en ook wel magisch. Ooit begonnen op een ZX-81 met 8k ram en basic leren programmeren. Ik vond het toen al gaaf dat je een machine kon laten doen wat jij wil, vervolgens ook nog een Atari 800 xl gehad als vermaak. Uiteindelijk afgestudeerd in informatica en sinds 1998 volop aan het werk, eerst als Smalltalker, later als Java developer. Verscheidene rollen vervuld, tot en met Architectuur. Mijn passie ligt in het realiseren, verbeteren en optimaliseren van geautomatiseerde oplossingen. Daar haal ik mijn energie uit. Als er oplossingen jaren draaien tot volle tevredenheid van klanten, dan weet ik dat ik goed werk heb geleverd.
In mijn vrije tijd spendeer ik wel eens wat tijd aan het uitvogelen van techniek door ermee te experimenteren en zo het mooie aan dit vak een extra dimensie te geven.
Bij Pancompany zijn er vele techneuten waarmee ik goed kan sparren. Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning en fun, een belangrijk onderdeel wat ervoor zorgt dat we de mens achter de techniek ook leren kennen. Naast mijn werk collecteer ik 1 keer per jaar voor het Longfonds, loop ik regelmatig een rondje hard en doe ik aan snowboarden en wakeboarden als er gelegenheid toe is.
Ik woon sinds 1996 met mijn vrouw, en later twee dochters erbij, in ‘s-Hertogenbosch, waar ik af en toe van het bourgondische leven geniet.

Selecteer je weergave.