Tonny Vos

Competence Developer Back End Development

Ik ben een gedreven softwareontwikkelaar en solution architect met de focus op backend systemen en integratievraagstukken. De afgelopen 20 jaar heb ik veel verschillende omgevingen gezien waar de complexiteit van het bestaande landschap en organisatie een remmend effect heeft op snelheid van de teams. Ik krijg energie van het versimpelen van oplossingen of het toepassen van bewezen architectuur patronen om zaken te ontkoppelen en daarmee teams te versnellen. Door deze drive ben ik vaak betrokken bij de strategische keuzes op technisch vlak en dat zorgt voor een leuke mix van architectuur en engineering in mijn opdrachten.

Als competence developer volg ik de trends op het gebied van software engineering met een focus op het Java ecosysteem, maar verdiep ik me ook in de laatste inzichten op het vlak van architectuur.

Ik woon in Oss samen met mijn vrouw Ellen en onze twee kinderen. Buiten het werk en gezin probeer ik in beweging te blijven door te skaten en vind ik het leuk om te bowlen. Daarnaast speel ik graag bordspellen en zo nu en dan een game, maar bezoek ook graag rock & metal concerten of festivals.

Selecteer je weergave.