Solidshare: het ideale beloningsmodel

Jij bent een echte IT-expert. Jij wil de beste zijn in je vak, houd je kennis up to date en levert topprestaties. Dus je verwacht ook loon naar werken. Letterlijk. Maar je werkgever geeft niet thuis. Je vraagt je af waarom je zo weinig van de omzet terug ziet in je salaris. Dan maar freelancen? Dan komt alle omzet wel bij jou terecht. Maar ja, wat als je zonder project komt te zitten? Dan verdien je niks. Is dat ’t risico wel waard?
Wij hebben de oplossing: Solidshare. In dit beloningsmodel werk en denk je als een ondernemer, maar heb je de zekerheid van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en een vast salaris. En daarnaast deel je aanzienlijk mee in onze omzet. Sounds interesting? We vertellen er meer over in dit blog.

De basis

Je krijgt bij Pancompany een vast salaris, dat onvoorwaardelijk maandelijks aan je wordt uitgekeerd. Zie het als je financiële vangnet dat je in staat stelt je rekeningen te betalen. Het basissalaris een voorschot? Geen sprake van, er wordt niet achteraf verrekend!

Ook kun je rekenen op een uitgebreid pakket aan uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaruit de zorg voor onze medewerkers blijkt. Zoals pensioen, mobiliteitsvoorzieningen, verzekeringen en loondoorbetaling bij ziekte. Daarbij doen we ook niet moeilijk over de arbeidsovereenkomst: je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd. Dat straalt ook het vertrouwen uit dat past bij onze community.

Een deel van de omzet

De kern van ons unieke beloningsmodel is dat je in de vorm meedeelt in de omzet van jouw project. Draai jij meer omzet? Dan neemt jouw deel dus gelijk toe. Wel zo eerlijk als jij er hard voor werkt en ’t goed doet!

Bij ons geen verrassingen achteraf, waarbij er nog allerlei onverwachte inhoudingen op je loonstrook verschijnen. Bijvoorbeeld omdat je een opleiding gevolgd hebt waarvan de kosten aan jou doorberekend worden. Bij Pancompany is het echt all-in! Je weet dus altijd waar je aan toe bent.

Jouw deel van omzet wordt meteen in de maand nadat die is gerealiseerd aan je uitgekeerd. Boter bij de vis, noemen we dat. En wij nemen het debiteurenrisico voor onze rekening.

Meer dan beloning

Met de zekerheid die ons model biedt kun jij je concentreren op datgene waar je goed in bent: je vak. En onze rol is om jou daarin te faciliteren. Met het selecteren van projecten die bij jou passen bijvoorbeeld. Je staat er dus nooit alleen voor. We have your back! Met meer dan 100 collega’s, elk expert in hun vakgebied, kun je ook nog eens terugvallen op een onwaarschijnlijke hoeveelheid ervaring. Altijd wel iemand in de buurt om jou te helpen of om met je te sparren. Collega’s die ook graag plezier met elkaar maken. Want dat is waar Pancompany uiteindelijk om draait, that sense of community!

‘De afwisseling in branches en projecten is cruciaal, maar de sfeer en het beloningsmodel maken het plaatje compleet.’ Sebastien Wouters – Java Developer bij Pancompany

Tijd voor Solidshare?

Meer weten over Solidshare? Lees dan de FAQ of let’s meet up for coffee! Join Pancompany. Wij doen het gewoon anders.

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.