Waarom Solidshare een aantrekkelijk alternatief voor freelancen is

Je bent ambitieus, hebt flink wat ervaring opgedaan en houdt van je werk. Het freelancerschap trekt aan je. De vrijheid van het eigen baas zijn, werken waar en wanneer jij wilt, het grote geld. Het klinkt allemaal fantastisch, maar het freelancebestaan kent toch ook de nodige uitdagingen!? Eigenlijk zoek je naar een combinatie van al het bovenstaande, zonder de zorgen van een eigen onderneming. We’ve got news for you: ons Solidshare-model biedt de oplossing.

Wat is Solidshare?

Solidshare biedt het beste van twee werelden. In dit beloningsmodel werk en denk je als een ondernemer, maar heb je de zekerheid van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en een gegarandeerd salaris. En daarnaast deel je aanzienlijk mee in de omzet. Dat is goed verdienen, met zekerheid dus. Maar zorgen over acquisitie, verzekeringen en de boekhouding heb je niet, want dit regelen wij voor je. Too good to be true? Not at all. Bij Pancompany ‘solidsharen’ al onze IT-experts.

Pancompany biedt de flexibiliteit en vrijheid van het freelancen en zorgt daarmee voor de perfecte balans tussen het ondernemerschap en onderdeel zijn van een organisatie. – Sebastiaan Mekes, Frontend Developer.

10x wel de lusten, niet de lasten

Solidsharen betekent dat je dus wel de lusten, maar niet de lasten van het ondernemen hebt. Zoals, vraag je? Wat dacht je van:

  1. Een gegarandeerd en onvoorwaardelijk basisloon, ook als je even zonder project zit. Dus altijd een vangnet om op terug te vallen, dat je in staat stelt om je rekeningen te blijven betalen
  2. Je deelt aanzienlijk mee in de omzet van je project. En jouw deel wordt meteen in de maand nadat de omzet gerealiseerd is aan je uitgekeerd. Geen zorgen over wanbetaling dus
  3. Inspraak in de keuze van projecten die jij wilt doen
  4. Geen zorgen over afbouw van de zelfstandigenaftrek of controles op schijnzelfstandigheid. Omdat je bij ons in dienst bent, mag je project zo lang duren als nodig of wenselijk
  5. Geen gedoe met acquisitie, facturatie en administratie, want daar zijn wij voor
  6. Ziek? Geen zorgen, we betalen je loon door
  7. Je bent verzekerd, onder andere voor pensioen en inkomensaanvulling bij ongevallen en arbeidsongeschiktheid
  8. Een onbeperkt aantal vakantiedagen en een sabbatical leave-regeling
  9. Je bent onderdeel van een community van ervaren IT-experts met wie je kennis deelt en plezier hebt. Je staat er dus nooit alleen voor
  10. Jij kunt je voor de volle 100% focussen op wat jou energie geeft, namelijk je vak, je wordt daar uitstekend voor beloond en wij regelen de rest.

Iets voor jou?

Solidsharen is een interessant alternatief voor freelancen. Het combineert ondernemerschap met de zekerheid van een vast contract. Geen mooie praatjes, het werkt echt. En daar zijn wij al 12,5 jaar het levende bewijs van.

Meer weten of in gesprek met onze Solidshare-experts?

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.