Werkwijze.

This is the way.

Onze Proven IT Experts kijken vanuit een strategisch en tactisch oogpunt naar iedere organisatie. Ze toetsen wensen en ideeën hieraan om zo te ondersteunen bij het vullen en prioriteren van de backlog.

Bij Pancompany heeft iedereen een brede praktijkervaring. We beschikken over kennis van verschillende methoden en technieken. Zo voorzien we zowel stakeholders, eindgebruikers als ontwikkelteams op het juiste moment van de juiste informatie. We werken met een integrale visie, maar indien nodig zoeken we zaken tot in detail uit.

Bij Pancompany halen we het beste uit data, processen en bedrijven.

 

De beste in ons vak

Onze experts zijn toppers in hun vak. En daar investeren we stevig in. Wij houden trends en ontwikkelingen in de gaten en vertalen dat in acties. Zoals Meet-Ups rondom actuele kennisthema’s, het samen bezoeken van congressen en het publiceren van relevante blogs.

Altijd ontwikkelen

Iedereen bij Pancompany zorgt ervoor dat vakkennis up-to-date blijft. Stilstaan is geen optie. Langzaam vooruit gaan trouwens ook niet. Dus werken wij met hyperpersoonlijke opleidingsprogramma dat precies aansluit bij ieders expertise en behoefte.

Denken en werken als ondernemers

Wij denken en werken als ondernemers. Dit wordt door ons unieke beloningsmodel gestimuleerd. Met als resultaat dat Pancompany altijd voldoende experts in dienst heeft, ondanks de krapte op de arbeidsmarkt. Nu en voor in de toekomst!

We share the fun

Veel successen betekent dat er veel te vieren valt. En dat doen we dus ook bij Pancompany. We genieten van ons werk en organiseren de tofste events en maken de leukste uitstapjes.

Great Place to Work

Wist je dat Pancompany een ‘Great Place to Work’ is? De GPTW®-certificering betekent dat onze medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie zij werken, trots zijn op hun werk en plezier hebben met hun collega’s. En daar zijn we erg trots op! Zeker in een markt waarin IT-experts extreem moeilijk te vinden zijn.

We share our successes with everyone and we share all the fun

That’s
Pancompany!

Bij Pancompany doen we alles net even anders. Bij ons denkt en handelt iedereen als ondernemer en deelt iedereen mee in het succes dat we samen behalen. Wij hebben een antwoord op de uitdaging van de Nederlandse arbeidsmarkt waar IT-expertise steeds schaarser worden. Een andere invulling van werk die past bij de ontwikkeling van mens en maatschappij, nu én in de toekomst.

Selecteer je weergave.