Data Analytics.

Waardevolle informatie uit data halen. Dat is wat onze Data Analytics Specialisten en Big Data Engineers dagelijks doen door technologie slim in te zetten. Door rollen op zich te nemen zoals Informatie Analist, (Big) Data Engineer, Business Intelligence specialist, Data Analist of Data Scientist onderscheiden onze consultants zich in complexe DatawareHouse- en Analytics omgevingen.

Onze specialisten zijn Proven IT Experts op het gebied van Business Intelligence stacks, zoals die van Microsoft, en zijn gespecialiseerd in concepten zoals data warehousing, data modellering, ETL en de richtlijnen omtrent governance, privacy en de kwaliteit van data. Ze zijn uitstekend op de hoogte van wat er speelt op het gebied van nieuwe Data Analytics technologieën van Microsoft (SQL, Azure, HDInsight, Power BI), Big Data oplossingen zoals Apache Spark, Hadoop en Map Reduce en volgen ze de ontwikkelingen op het vlak van Artificial Intelligence, Data Science en Machine Learning.

Waarom
Pancompany?

Wij zijn Proven experts in IT, work and happiness. We delen onze passie voor ons werk en de successen die we behalen. Want als je houdt van je werk en er ook extreem goed in bent, is het iedere dag genieten. En daar gaat het om in de community van Pancompany: de beste willen zijn in wat je doet en vooral samen lol hebben in je werk. Dat is gewoon wie we zijn. Anders? Jazeker.

Selecteer je weergave.