Business Information Analysis.

Onze analisten kijken vanuit een strategisch en tactisch oogpunt naar de organisatie en toetsen wensen en ideeën hieraan om zo te ondersteunen bij het vullen en prioriteren van de backlog.

Ze hebben een brede praktijkervaring en weten alles over de verschillende methoden en technieken om stakeholders, eindgebruikers en ontwikkelteams op precies het juiste moment te voorzien van de juiste informatie. Ze houden de grote lijnen scherp in het oog, maar hebben ook de nieuwsgierigheid om zaken tot in detail uit te zoeken.

Onze analisten zijn lid van de IIBA, hebben kennis van de BABoK en zijn IIBA of BCS gecertificeerd. Uiteraard hebben ze kennis van Lean-technieken en Continuous Improvement voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Waarom
Pancompany?

Wij zijn Proven experts in IT, work and happiness. We delen onze passie voor ons werk en de successen die we behalen. Want als je houdt van je werk en er ook extreem goed in bent, is het iedere dag genieten. En daar gaat het om in de community van Pancompany: de beste willen zijn in wat je doet en vooral samen lol hebben in je werk. Dat is gewoon wie we zijn. Anders? Jazeker.

Selecteer je weergave.