Back End Development.

Achter de schermen van een applicatie of website speelt zich veel af. Datastromen, connecties met servers, frameworks en bibliotheken: onze experts doorgronden en optimaliseren de architectuur. Het resultaat zijn websites en applicaties die precies doen waarvoor ze ontworpen zijn.

De ontwikkelingen op het gebied van software development gaan steeds harder. AI, the internet of things en hyperautomation: bedrijven en organisaties investeren massaal in slimme software en het ontsluiten van data.

Java, Python, C#/.NET? Geen probleem. Moderne frameworks als Spring Boot, Quarkus en Micronaut? Weten we ook alles van. We noemen onszelf niet voor niets Proven Experts in IT!

Waarom
Pancompany?

Wij zijn Proven experts in IT, work and happiness. We delen onze passie voor ons werk en de successen die we behalen. Want als je houdt van je werk en er ook extreem goed in bent, is het iedere dag genieten. En daar gaat het om in de community van Pancompany: de beste willen zijn in wat je doet en vooral samen lol hebben in je werk. Dat is gewoon wie we zijn. Anders? Jazeker.

Selecteer je weergave.