Competence Meet-up: Microsoft Azure DevOps (IaC)

15 juni 2021

Op dinsdag 15 juni stond er bij PanCompany een Remote Competence Meet-up op het programma, die in het teken stond van het Microsoft Azure platform. Na in een eerdere meet-up de basis-functionaliteit aan onze collega’s te hebben toegelicht, werd er gedurende deze avond dieper ingegaan op Microsoft Azure DevOps in combinatie met Infrastructure as Code.

Wederom praatte onze collega Bryce Kerseboom de aanwezigen met groot enthousiasme bij over de concepten, de technieken en de mogelijkheden van deze services. De onderwerpen die werden aangestipt varieerden van het bouwen van Azure Pipelines, het managen van code in Azure Repos tot aan de mogelijkheden van het opzetten van test strategieën in Azure Test Plans en het bijhouden van de voortgang van een sprint in Azure Boards. Er werd afgesloten met een live demo van de functionaliteit binnen Microsoft Azure DevOps, gecombineerd met een discussie van de ervaringen van diverse collega’s.

Al met al was het weer een informatieve avond voorzien van de nodige interactie en we kijken daarom weer terug op een geslaagde Remote Competence Meet-up.

pic Azure meetup2.PNG

Selecteer je weergave.