Pancompany @ TAD 2023

24 mei 2023

Op 24 en 25 mei 2023 vond het jaarlijkse evenement Test Automation Days plaats in het World Trade Center in Rotterdam. Pancompany was als exhibition partner verbonden aan dit event. Tijdens de tweede dag waren wij op de informatiemarkt met een stand aanwezig en hebben onze consultants verschillende presentaties bezocht.

Just different als exhibition partner

Voor Pancompany was het aanwezig zijn bij de Test Automation Days een perfecte gelegenheid om ons bedrijf en de diensten die wij leveren onder de aandacht te brengen bij de bezoekers. Een aantal bezoekers was nog niet bekend met Pancompany en die hebben kunnen informeren over wie we zijn. Daarbij hebben interessante gesprekken gevoerd over wat ons “Just different” maakt voor klanten en professionals.

We zijn weer up-to-date

Gedurende de dag zijn de parallelle presentaties en workshops bezocht, waarbij verschillende aspecten van testautomatisering werden behandeld. Enkele interessante sessies waren onder andere:

  1. “Test Automation under pressure @ Rituals” door Joost Verrijk. Hij ging in op de uitdagingen en oplossingen van testautomatisering die op korte termijn opgezet moeten worden.
  2. “Could Test Automation Play a Role in Making Software More Sustainable” door Ard Kramer, Emiel Smeters, Paul Beelen. Deze presentatie was meer een workshop. Tijdens deze sessie kwam duurzaamheid van software ter sprake.  Interessante nieuw aspect in ontwikkelproces voor alle bedrijven. Sustainability is een onderwerp dat ook binnen Pancompany veel onder de aandacht is. Deze sessie heeft nieuwe inzichten gegeven om daar verder mee aan de slag te gaan.

Conclusie

Editie 2023 van de Test Automation Days was het drukstbezochte evenement in de serie met 300 bezoekers. Het is een laagdrempelige manier om in contact te komen met klanten, professionals en collega testbedrijven en om de ontwikkelingen in de markt bij te houden. Wij kijken er naar uit om de komende periode het contact met de diverse mensen verder op te pakken en zo een mooie impuls te geven op commercieel en recruitment vlak.

Selecteer je weergave.