Open Meet-up: Edge Computing

11 juni 2024

19:00 - 20:30

Online via Teams

Open meet-up: Edge-Computing

11 juni aanstaande zal Emile Strijbos, Sr. Data Engineer & Competence Developer Data Analytics bij Pancompany, in gaan op de mogelijkheden van Edge-Computing.

Edge-computing verandert de manier waarop we data verwerken en applicaties ontwikkelen, en het biedt opwindende nieuwe mogelijkheden voor allerlei industrieën. Tijdens deze meet-up zullen we de nieuwste trends, praktische toepassingen en innovatieve concepten verkennen, gepresenteerd door vooraanstaande experts in het veld.

Programma:

18.50: Ontvangst in de online wachtkamer
19:00: Welkomstwoord
19.05: Emile Strijbos | Edge-Computing
20.00: Discussie/ Netwerken
20:30: Einde

Registreren voor dit event kan GRATIS. De meet-up zal online gehouden worden via MS Teams. De presentatie is Nederlands gesproken.

Over de spreker:

Emile Strijbos werkt voor Pancompany als Sr. Data Engineer & Competence Developer Data Analytics, en is momenteel werkzaam in een project voor NS. Emile bijt zich vast in het vakgebied van Data Analytics en haalt veel voldoening uit het verwerken van grote hoeveelheden (streaming) data. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met het doorontwikkelen van Datawarehouses en het faciliteren van de rapportagefunctionaliteiten. Als Competence Developer vindt Emile het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen het vakgebied van Data Analytics en daarbij hoort ook het delen van kennis, wat we deze avond gaan doen!

Ben je klaar om de toekomst van technologie te verkennen? Schrijf je dan nu in en sluit je aan bij ons voor een inspirerende sessie vol inzichten en netwerkmogelijkheden.

Klik op onderstaande afbeelding om je in te schrijven:

Selecteer je weergave.