Eerlijk verdienen met Solidshare

Solidshare

Eerlijk verdienen met Solidshare: Zo werkt het

Heb je je ooit afgevraagd wat Solidshare betekent voor jouw inkomen? The answer may surprise you! Naast het basissalaris en vakantiegeld verdien je met Solidshare een aanzienlijk deel van de projectomzet, wat jouw inkomen flink verhoogt. Wel zo eerlijk als je in ons ondernemerschap deelt. Hoe dat precies zit? Daar vertellen we je in dit blog meer over.

Extra inkomen door deel van de projectomzet

Een van de belangrijkste voordelen van Solidshare is dat het jou de kans geeft om extra inkomen te genereren bovenop je basissalaris. Doordat we een percentage van de opbrengst van de projecten waaraan je bijdraagt met je delen. Dat betekent inderdaad dat als je meer omzet in je project genereert, je aandeel toeneemt. En je percentage groeit ook nog eens, naarmate je langer in dienst bent. Tot wel 75% van de projectomzet!

Geen geheimen

Geen verborgen kosten achteraf of verrassingen op je loonstrook. Je weet altijd precies waar je aan toe bent. We zijn helemaal transparant, zodat je van tevoren precies kunt berekenen wat je gaat verdienen. And the best part? Je ontvangt je deel van de omzet al in de maand nadat we die gefactureerd hebben. Het debiteurenrisico ligt dus bij ons.

Hard work pays off

Bij Pancompany zijn we ervan overtuigd dat inspanning goed en eerlijk beloond moet worden. Hoe meer tijd en energie jij in een project steekt, hoe groter jouw deel van de omzet is. It’s that simple! We waarderen jouw commitment en harde werk en we zorgen ervoor dat jij daar ook de vruchten van plukt.

Doe de salarischeck

Let’s talk numbers! Benieuwd hoe jouw Solidshare verdiensten eruit kunnen zien? Geen probleem! Met onze handige salariscalculator maak je snel en gemakkelijk een inschatting van je maximale bruto inkomen.

Meer dan alleen een goed salaris

Solidshare stelt jou in staat om jouw inkomen flink te boosten. Maar er is meer! Je profiteert van het beste van twee werelden: de zekerheid van een vast salaris en de vrijheid van ondernemerschap. Je wordt onderdeel van onze community, waar samenwerking, ontwikkeling door het delen van kennis en plezier centraal staan. Dus, niet alleen jouw inkomen maar ook jouw carrière een boost geven? Join Pancompany!

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.