Team As a Service 5 voordelen

IT-expertise is schaars in Nederland en de ontwikkelingen gaan zo snel dat het voor veel organisaties ondoenlijk is om alle competenties in huis te hebben. Dat hoeft ook helemaal niet als je samenwerkt met Pancompany. We formeren een team rond de vraag en behoefte van jouw organisatie, waardoor je altijd precies de juiste kennis op het juiste moment tot je beschikking hebt. Team As a Service noemen we dat. We zetten de 5 voordelen op een rijtje!

Voordeel 1 Capaciteit in tijden van schaarste

Geen reacties op je IT-vacature? IT-projectbureaus die je maanden in de wachtkamer laten plaats nemen? Dat is dus allemaal verleden tijd als je kiest voor Team As a Service. Wij hebben alle experts in dienst die je nodig hebt om jouw veranderproject tot een succes te maken. Met een team kun je capaciteit als eerste van je zorgenlijstje afvinken.

Voordeel 2 Een goed functionerend team

Als je je focust op het aannemen van individuele professionals, moet je nog maar afwachten of zij ook als team goed samenwerken. Pancompany stelt teams samen van experts die niet alleen over de juiste hard skills beschikken maar ook als teamleden goed bij elkaar passen. En dus door goed samen te werken snellere en betere resultaten boeken.

Voordeel 3 Meer mensen = meer kennis en ervaring

Het meest voor de hand liggende voordeel van het inschakelen van een team: meer mensen! Dus meerdere invalshoeken, meer creativiteit en meer ervaring met Team As a Service. Ieder teamlid brengt zijn eigen specifieke expertise en ervaring in. Jouw project profiteert dus van de kennis en kunde die is opgedaan bij andere overheidsinstellingen en top 200-bedrijven in Nederland.

Voordeel 4 Heel Pancompany staat achter je

Onze teams werken met de volledige ondersteuning van Pancompany. Zie de teamleden maar als onze vertegenwoordigers. Terwijl zij hard aan het werk zijn, fungeert Pancompany als de achterwacht. We kijken en denken mee, zijn altijd bereikbaar voor een second opinion en voor praktisch advies. Want ieder team vertegenwoordigt onze community en wij trekken graag samen op.

Voordeel 5 Een team is nooit ziek of met vakantie

De zomer staat voor de deur en dus kan HR aan de slag met de vakantieplanning. Daar heb je dus geen last van door Team As a Service. Individuele teamleden gaan wellicht op een welverdiende trip naar de zon, maar ons team werkt gewoon door. Wij zorgen er wel voor dat het werk gedaan wordt en vullen het team desgewenst aan in de zomerperiode. Zo loopt het project geen vertraging op. Dat is lekker terugkomen na je eigen vakantiereis!

Meer weten over Team As a Service?

Interesse in onze proven IT-experts? Neem gerust contact met ons op! Voor je het weet zijn de eerste stappen in de goede richting gezet.
Pancompany. Wij doen het gewoon anders.

Gerelateerde berichten

Selecteer je weergave.