Remote Competence Meet-up: Data Analytics

Meet-ups

Dinsdag 22 juni vond er Remote Competence Meet-up plaats tussen de Pancompany Data Analytics specialisten die in het teken stond van ‘Get To Know Each Other’. Dit keer was het de beurt aan Bryce Kerseboom om de aanwezigen mee te nemen in zijn project ten behoeve van De Nederlandsche Bank.

Bryce nam de tijd om aan de hand van een heldere presentatie te vertellen over DNB als opdrachtgever en voor welke technische oplossingen er door DNB gekozen is. Het was interessant om te zien dat inmiddels vele Microsoft Azure componenten geïntegreerd zijn het IT-landschap van DNB en dat daar volop voordeel uit wordt gehaald. Ook de toekomstplannen zagen er veelbelovend uit en gaven de indruk dat er nog genoeg te doen is.

Dit was tevens de voorlopig laatste sessie die in het teken stond van ‘Get To Know Each Other’ en waarbij de Data Specialisten elkaar onderling vertellen waar ze mee bezig zijn en met welke technieken en oplossingen ze werken. Een leuk concept wat zorgt voor een beter begrip maar ook voor een gezellig sociaal moment onderling. Met de zomerperiode in aantocht zal er op de achtergrond worden nagedacht hoe er in het najaar een vervolg gegeven gaat worden op deze succesvolle Meet-ups.

pic DNB1.PNG

Gerelateerde berichten