Remote Competence Meet-up: Data Analytics

Meet-ups

Dinsdag 11 mei vond de derde Remote Competence Meet-up plaats tussen alle Pancompany Data Analytics specialisten met als thema: ‘Get To Know Each Other’. Onze collega’s Ad Bontje en Kevin Konings hadden deze keer een presentatie voorbereid over hun opdracht voor DLL. Het was een interessant en duidelijk verhaal waar in het eerste gedeelte werd ingegaan op de organisatie DLL (en specifiek de Data Management & Business Intelligence afdeling) en welke ‘way-of-working’ er wordt toegepast.

In het tweede deel van de presentatie werd er ingezoomd op de applicatie waar ze aan werken, en dan specifiek op de migratie die ze momenteel aan het voorbereiden zijn om deze on-premise oplossing te integreren in de bestaande Azure cloud omgeving bij DLL.

Aansluitend is er nog gespard over trainings- en -opleidingsmogelijkheden, is er gesproken over de voordelen van het recente Microsoft Partnership wat PanCompany is aangegaan én is er een vervolgsessie gepland. Op dinsdag 22 juni 2021 zal Bryce Kerseboom de Competence Data Analytics bijpraten over zijn opdracht voor DNB.

pic meetup DA.PNG

Gerelateerde berichten