Persbericht: Pancompany BV is Microsoft Silver Partner

News

’s Hertogenbosch,  30 april 2021 – Pancompany is erin geslaagd om zich te certificeren als viervoudig Silver Partner van Microsoft. Het IT consultancy bedrijf verwierf de status op de specialismes: Data Analytics, Data Platform, Windows and Devices en Application Integration.

De Partner-certificering betekent dat Pancompany voldoet aan een set van zeer strenge eisen van Microsoft op het gebied van kennis en kwaliteit. Zo beschikt het bedrijf binnen de eigen organisatie over de vereiste hoeveelheid meervoudig Microsoft gecertificeerde consultants.

Als Microsoft Silver Partner maakt Pancompany deel uit van het Microsoft Partner Netwerk, waarmee het bedrijf onder meer toegang heeft tot hulpprogramma’s, toolkits, product updates en trainingsprogramma’s van Microsoft. PanCompany heeft hierdoor sneller en beter toegang tot kennis en productinformatie binnen Microsoft, welke door PanCompany ten behoeve van klanten kan worden ingezet.

“Wij zijn erg trots op deze Microsoft Silver-partnerships. Ze passen in onze strategie om onze expertise herkenbaar voor de markt te onderbouwen met certificeringen, accreditaties en partnerships.”, zegt Marc Vaessen, Managing Director van Pancompany. “Wij kijken ernaar uit om onze klanten met onze hoogwaardige, gecertificeerde Microsoft-expertise te helpen.”

Unieke en schaarse IT expertise die bijdraagt aan het realiseren van vernieuwing, dat is waar Pancompany voor staat! Met volledig uitgeruste agile ontwikkelteams voorziet Pancompany in de expertisebehoefte van grootzakelijke opdrachtgevers bij de realisatie van projectmatig gestuurde veranderingen. Dat doen ze met 65 ervaren IT experts op de vakgebieden business information analysis, software development, test engineering, agile management en data analytics. De kernwaarden ondernemerschap, vakmanschap en plezier staan centraal in de bedrijfscultuur van het bedrijf. PanCompany werd in 2020 voor het 2e jaar op rij beloond met het keurmerk ‘Great Place To Work Certified’.

Voor meer informatie over Pancompany BV kunt u terecht op www.pancompany.com of u kunt contact opnemen met Marc Vaessen, Pancompany (info@pancompany.com / 085 0290550).

Silver-Partner-Logo-27-03-2021.png

Gerelateerde berichten